Chantal en Matthijs geven duurzaam advies

Waarover adviseren we?

Advies over duurzaam resultaat

Of u nu een nieuwe academie bouwt of uw bestaande trainings- en opleidingenaanbod wilt actualiseren, Engagement Builders adviseert en begeleidt u hierbij. We scherpen uw visie op Leren & Ontwikkelen samen met u aan. Met als doel: een zichtbaar blijvend resultaat op de werkvloer.

Teamadvies

Nadat we één team hebben begeleid bij hun ontwikkeling, kunnen we eenvoudig de vertaalslag maken naar andere teams. Wij adviseren waar we kansen zien. Niet om de organisatie afhankelijk te maken van onze begeleiding, maar om teams competenties aan te leren, zodat zij zelfstandig verder kunnen.

Advies over individuele begeleiding

Soms is er behoefte aan aanvullende individuele ondersteuning. Engagement Builders verzorgt coaching op het gebied van persoonlijke en leiderschapsontwikkeling. We adviseren u graag bij de inzet van deze individuele ontwikkeltrajecten.

Behoefte aan vrijblijvend advies?

Wilt u dat uw medewerkers structureel kunnen werken aan hun ontwikkeling? Wilt u uw team(s) optimaal laten functioneren? En een aantrekkelijke werkgever zijn? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.
Maak een afspraak
Logo Engagement Builders wit

Engagement Builders bouwt academies en ontwikkelprogramma's op maat. We begeleiden en adviseren organisaties, teams en medewerkers in het optimaal benutten van het potentieel.

Socials

LinkedIn icoon wit

Engagement Builders BV 2023 - Alle rechten voorbehouden Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Ontwikkeld door Vible